Συνταγή του Chef Βασίλη Μάνδρου
Τάρτα με μανιτάρια
13 | ΜΑΙ | 2013
- 1 φάκελο μανιταρόσουπα Knorr
- 1 φύλλο σφολιάτα
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 450 γρ. γκούντα
- 4 αυγά
- 500 ml κρέμα γάλακτος
- 80 ml λευκό κρασί
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 200 γρ. Βιτάμ soft
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
Χρόνος Προετοιμασίας
- 50 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
Αλείφουμε το 1/3 της ποσότητας της μαργαρίνης σε ένα ταψί, απλώνουμε τη σφολιάτα και την τρυπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι σε όλη την επιφάνειά της.
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα της μαργαρίνης και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με κρασί.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ