Συνταγή από τον Chef Χρήστο Λάμπρου
Πασχαλινά κουλουράκια βουτύρου
27 | ΑΠΡ | 2013
- 300 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο (200γρ. σε θερμοκρασία δωματίου και 100γρ. παγωμένο)
- 150 γρ. ζάχαρη
- 4 κ.σ. μέλι (80γρ.)
- 2 γρ. μαχλέπι σκόνη
- Αλάτι 2 γρ.
- 1 βανίλια
- 1 λεμόνι , το ξύσμα
- 4 αυγά μεγάλα, (το ένα για το άλειμμα)
- 100 ml γάλα
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Χρόνος Προετοιμασίας
- 90 λεπτά
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
Βάζουμε το μείγμα με τους κρόκους και τη ζάχαρη στο κέντρο του αλευριού με τη Φυτίνη και ζυμώστε ελαφρά.
Προσθέτουμε σιγά σιγά τη μαρέγκα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ