Η κακοποίηση, η κλιμάκωση των απειλών και ο φόνος - Πώς ο κουμπάρος προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη
Το βίαιο παρελθόν του 43χρονου: Λίγες μέρες πριν σκοτώσει την Αρετή, την ξυλοκόπησε σε παραλία
Το βίαιο παρελθόν του 43χρονου: Λίγες μέρες πριν σκοτώσει την Αρετή, την ξυλοκόπησε σε παραλία - Η κακοποίηση, η κλιμάκωση των απειλών και ο φόνος - Πώς ο κουμπάρος προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη

Η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα (15/7) θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της Αρετής. Τραγικά πρόσωπα είναι τα δύο της παιδιά που είναι στην εφηβεία. Μέσα σε λίγα λεπτά έμειναν ορφανά από πατέρα και μητέρα.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι την ζήλευε τρομερά και ότι την ξυλοκοπούσε. Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχθεί στην κηδεία της Αρετής που θα τελεστεί στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία. Οι γονείς της, τα παιδιά της, όλοι όσοι την αγάπησαν θα της πουν το τελευταίο αντίο, αδυνατώντας να πιστέψουν το κακό που έχει συμβεί.

Ο κουμπάρος προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη

Σε νέες αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του φονικού τα ξημερώματα του Σαββάτου, προχώρησε ο κουμπάρος του ζευγαρίου ο οποίος μιλώντας στο στο STAR αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην οδό Λουτρού στην Αμφιλοχία λίγο πριν ο 42χρονος βάψει τα χέρια του με το αίμα της 36χρονης Αρετής.

Όπως τόνισε ο κουμπάρος του 42χρονου, ο δράστης έστρεψε την καραμπίνα και εναντίον του, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει.

«Του είπα τι πας να κάνεις;»

Ο κουμπάρος του ζευγαριού που ήταν σε διάσταση, είναι ο πρώτος άνθρωπος που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη και αυτόχειρα καθώς μένει ακριβώς από πάνω.

«Η μικρούλα πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της είπε ότι ο μπαμπάς είχε πάει στο σπίτι και είχε μια καραμπίνα. Η γυναίκα μου κατέβηκε στον πρώτο όροφο αλλά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι. Λίγο αργότερα μπήκαμε στο σπίτι και τότε είδα τον Μπάμπη. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω όπως μπορούσα. Όταν ήρθε το αυτοκίνητο με την Αρετή το ακούσαμε. Σταμάτησε ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Τότε του είπα ''Τι πας να κάνεις; Μην κάνεις καμιά βλακεία''. Ο Μπάμπης πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο, κατέβηκα και εγώ από τις σκάλες».

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά. Ο κουμπαρος προσπαθούσε να σταματήσει τον 43χρονο, ωστόσο ο δράστης δεν δίστασε να στρέψει την καραμπίνα εναντίον του.

Ο κουμπάρος του ζεύγους αναφέρει στην κατάθεσή του για την απειλή που δέχθηκε: «Του ξαναείπα: ''Τι πας να κάνεις;''. Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε. Στάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή. Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα».

Το χρονικό του εγκλήματος

Τη μοιραία νύχτα ο 43χρονος πήρε την καραμπίνα και πήγε μέσα στη νύχτα στο διαμέρισμα που έμενε η εν διαστάσει σύζυγός του με την κόρη τους. Η 36χρονη έλειπε και στον χώρο βρισκόταν το 13χρονο παιδί τους. Ο 43χρονος φέρεται να κάλεσε την εν διαστάσει σύζυγό του και να την απείλησε πως αν δεν επιστρέψει στο σπίτι, θα σκοτώσει την κόρη τους. Στο μεταξύ η 13χρονη ενημέρωσε τους συγγενείς της που ήταν στον επάνω όροφο οι οποίοι την απομάκρυναν, κλειδώνοντας τον 43χρονο μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όταν η Αρετή επέστρεψε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι, ο 43χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έριξε και δεύτερη φορά σκοτώνοντας την 36χρονη ενώ αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κάνει κόλαση τη ζωή της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος ενώ συχνά συμπεριφερόταν άσχημα στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Αμφιλοχία: Μητέρα Θύματος


Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. Η μητέρα της 36χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε. Της είπε (σσ. όταν η 36χρονη πήρε τον γιο της τηλέφωνο) της λέει "μαμά πού είσαι;". "Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100" του λέει, "με σκοτώνει ο πατέρας (σου)"».

Σύμφωνα με τη συντετριμμένη μητέρα του θύματος, το ζευγάρι είχε χωρίσει κάμποσο καιρό. «Δεν ήθελε να την δει με άλλο άντρα. Κακώς που δεν πήγα στην Αστυνομία εγώ. Την χτύπησε και την Τρίτη, ήταν πρησμένο το μάτι της. Πήγε στην Αστυνομία και εξαφανίστηκε ο κύριος» είπε η μητέρα της 36χρονης, προσθέτοντας για τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού της: «Μου είπαν "την Αρετή την σκότωσε ο Μπάμπης". Ούρλιαξα εγώ, βγήκε ο κόσμος έξω και μου λένε "τι έπαθες;" και λέω "δεν έχω άλλο ρε παιδιά, αυτό το ένα". Αυτό το ένα μου το σκότωσε».

Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του δράστη, φανέρωσε: «Μιλήσαμε με τους γονείς του, τους είπε ο άντρας μου "το παιδί σας μας έκλεισε το σπίτι"» ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι παιδί ήταν η κόρη της, την περιγράφει ως έναν άνθρωπο που δούλευε ενώ κάνει αναφορά και στον δράστη: «Ήταν από 16 ετών μαζί, 20 χρόνια, ένα σκουπίδι ήταν αυτός. Του είχαμε πάρει φορτηγό, τον κάναμε νοικοκύρη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εγγονή της, που ήταν στο διαμέρισμα την ώρα που μπήκε ο πατέρας της. «Η εγγονή μου δεν μιλιέται, είναι σε σοκ». «Τα έβλεπα στις τηλεοράσεις και της έλεγα "παιδί μου, παιδί μου" και μου έλεγε "μαμά, σταμάτα". Μου έκλεισε το σπίτι, πέρασα πολλά για να το μεγαλώσω αυτό το παιδί» ακούγεται να λέει όταν ρωτήθηκε για άλλες δολοφονίες γυναικών.

Ο 43χρονος είχε πάρει πίσω την καραμπίνα όταν αθωώθηκε για ενδοοικογενειακή βία τον Μάιο

Μία ακόμη τραγική λεπτομέρεια έρχεται στο φως για τη δολοφονία της 36χρονης Αρετής από τον εν διαστάσει σύζυγό της: Τον περασμένο Μάιο, όταν του είχε κάνε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, τού είχε αφαιρεθεί η καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, όταν αθωώθηκε και με δεδομένο επιπλέον ότι δεν είχε χρησιμοποιηθεί στο περιστατικό, το όπλο του επέστραφη, μετά από αίτηση που είχε κάνει. Δύο μήνες μετά ο 43χρονος χρησιμοποίησε αυτό το όπλο για να σκοτώσει τη γυναίκα και να αυτοκτονήσει.

«Είμαι η Αρετή, έχει όπλο, θα με σκοτώσει»

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι πριν φθάσει στο σημείο δεν είχε δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα από τη γειτονιά. Είχε όμως, ειδοποιηθεί από την 36χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της κάλεσε την Αστυνομία. «Είμαι η Αρετή, έχει όπλο, θα με σκοτώσει» είπε το 36χρονο θύμα στο τηλεφώνημα.

«Το θύμα κάλεσε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα αναφέροντας κίνδυνο της ζωής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ διέκοψε την κλήση χωρίς να δώσει στοιχεία επικοινωνίας και διαμονής, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό της» αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως «άμεσα, πλήρωμα περιπολικού κινήθηκε προς την κατοικία της, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε επανειλημμένες κλήσεις, προκειμένου να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες, ωστόσο ουδείς ανταποκρίθηκε».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στον ηλεκτρονικό Τύπο και αναφέρονται στη μη ανταπόκριση αστυνομικών σε τηλεφωνικές κλήσεις του θύματος και συγγενικών της προσώπων, πριν από τον θανάσιμο τραυματισμό της, διευκρινίζονται τα εξής:

Το θύμα κάλεσε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα αναφέροντας κίνδυνο της ζωής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ διέκοψε την κλήση χωρίς να δώσει στοιχεία επικοινωνίας και διαμονής, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό της.

Αστυνομικοί αναζήτησαν στα ψηφιακά αρχεία ταυτοτήτων και σε αρχεία δικογραφιών περαιτέρω στοιχεία για την καλούσα, εντοπίζοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση κατοικίας της.

Άμεσα, πλήρωμα περιπολικού κινήθηκε προς την κατοικία της, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε επανειλημμένες κλήσεις, προκειμένου να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες, ωστόσο ουδείς ανταποκρίθηκε.

Μέσα σε λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το θύμα και το σύζυγό της θανάσιμα τραυματισμένους.

Παράλληλα, από τα αρχεία κλήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας, δεν προκύπτει κλήση από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος προς το οικείο Αστυνομικό Τμήμα ή την Άμεση Δράση, για αναφορά του περιστατικού.

Οποιαδήποτε κλήση πραγματοποιήθηκε αφορά σε χρόνο μεταγενέστερο των θανάσιμων τραυματισμών και ενώ αστυνομικοί είχαν ήδη προστρέξει στο σημείο.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1519830/dolofonia-stin-amfilohia-simera-i-nekropsia-tis-aretis-to-hroniko-tou-eglimatos/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα σε πολίτες

Έρευνα της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για μηνύματα και emails από τον Χάρη Δούκα σε πολίτες

Ο δήμαρχος Αθηναίων καταγγέλλεται πως έχει στείλει μηνύματα και emails σε πολίτες για να επικοινωνήσει την υποψηφιότητά του για την αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ 

Επιχειρηματίας κακοποίησε σeξουαλικά 14χρονη σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων

Επιχειρηματίας κακοποίησε σeξουαλικά 14χρονη σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων

Γνωρίστηκαν μέσω Instagram 

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό

Υπήρξε προσωρινή διακοπή στην κυκλοφορία των συρμών 

Ιταλία: 22χρονη φέρεται να έθαψε σε χωράφι κοντά στο σπίτι, το νεογέννητο παιδί της

Ιταλία: 22χρονη φέρεται να έθαψε σε χωράφι κοντά στο σπίτι, το νεογέννητο παιδί της

Το πτώμα του νεογέννητου βρέθηκε τις αρχές Αυγούστου, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών 

Γερμανία: Έλληνας σκότωσε τη σύζυγό του και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Γερμανία: Έλληνας σκότωσε τη σύζυγό του και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Θλίψη σκόρπισε στην Καβάλα η είδηση της δολοφονίας μίας 50χρονης Ελληνίδας, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, από τον σύζυγό της, επίσης Έλληνα, στη Γερμανία. 

Apple: Πρόστιμα δισεκατομμυρίων και περιορισμοί από την ΕΕ - Γιατί δεν θα διαθέσει στην Ευρώπη την AI του iPhone 16

Apple: Πρόστιμα δισεκατομμυρίων και περιορισμοί από την ΕΕ - Γιατί δεν θα διαθέσει στην Ευρώπη την AI του iPhone 16

Το Politico γράφει χαρακτηριστικά πως η Ευρώπη είναι για την μεγαλύτερη εταιρεία στον πλανήτη ένας μεγάλο πηγάδι απώλειας χρημάτων 

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 23χρονης

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 23χρονης

Εξαφανίστηκε από την περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη 

Χανιά: Παγίδα ληστών σε νεαρό με δόλωμα γνωριμία μέσω Instagram

Χανιά: Παγίδα ληστών σε νεαρό με δόλωμα γνωριμία μέσω Instagram

Aντί για ερωτικό ραντεβού, o 25χρονος βρέθηκε στα χέρια ληστών 

Αργησε η νύφη, έφυγε ο παπάς - Απίστευτο σκηνικό σε γάμο στον Πύργο

Αργησε η νύφη, έφυγε ο παπάς - Απίστευτο σκηνικό σε γάμο στον Πύργο

Περίμενε ο γαμπρός, περίμενε και ο παπάς 

Γερμανία: Ξεκίνησαν σήμερα εν μέσω αντιδράσεων οι αυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα - Πώς γίνονται

Γερμανία: Ξεκίνησαν σήμερα εν μέσω αντιδράσεων οι αυστηρότεροι έλεγχοι στα σύνορα - Πώς γίνονται

Ανησυχίες για μεγάλες καθυστερήσεις στα σύνορα - Μέτωπο της Ελλάδας με τις χώρες πρώτης υποδοχής 

Αποκαλύφθηκε διαμάντι - μαμούθ 1.094 καρατίων

Αποκαλύφθηκε διαμάντι - μαμούθ 1.094 καρατίων

Που βρέθηκε το τεράστιο διαμάντι 

Παλαιό Φάληρο: «Ποιος είναι ο Γιώργος;» – Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με ρόπαλα σε μαθητές σε σχολείο

Παλαιό Φάληρο: «Ποιος είναι ο Γιώργος;» – Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με ρόπαλα σε μαθητές σε σχολείο

Τα δύο ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν, το ένα στο κεφάλι και το άλλο στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ κατήγγειλαν το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. που αναζητά τους δράστες 

Κάτω από 1.000 ευρώ εισόδημα δηλώνουν οδοντίατροι, ταξιτζήδες, υδραυλικοί και εστιάτορες

Κάτω από 1.000 ευρώ εισόδημα δηλώνουν οδοντίατροι, ταξιτζήδες, υδραυλικοί και εστιάτορες

6 στους 10 ιδιοκτήτες μπαρ και κομμωτηρίων δηλώνουν ζημιές - Τι προκύπτει από την ανάλυση των στοιχείων των φορολογικών τους δηλώσεων 

Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ

Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ

Ποιος είναι ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ που επιχείρησε να πυροβολήσει τον Τραμπ 

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Ντίνος Καρύδης

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Ντίνος Καρύδης

Η είδηση του θανάτου του γνωστοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο διαδίκτυο 

Ιωάννης Διώτης: Πέθανε ο εισαγγελέας που συνέβαλε στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

Ιωάννης Διώτης: Πέθανε ο εισαγγελέας που συνέβαλε στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη

O πρώην εισαγγελέας «έφυγε» από καρδιακό επεισόδιο ευρισκόμενος στο εξοχικό του στην Κύθνο 

Τουρκία: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο, τουλάχιστον 20 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Τουρκία: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο, τουλάχιστον 20 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Τουρκία: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο, τουλάχιστον 20 τραυματίες - Δείτε βίντεο 

Ασύλητη φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός κατήγγειλε ότι τον βίασαν 3 άνδρες και ανέβασαν το βίντεο στο internet

Ασύλητη φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός κατήγγειλε ότι τον βίασαν 3 άνδρες και ανέβασαν το βίντεο στο internet

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από Ιατροδικαστή 

Σοκ στην Ιταλία: Τη βρήκαν νεκρή μετά από 2 χρόνια σε μια καρέκλα στο σαλόνι της

Σοκ στην Ιταλία: Τη βρήκαν νεκρή μετά από 2 χρόνια σε μια καρέκλα στο σαλόνι της

Ήταν νεκρή στην καρέκλα της 2 χρόνια 

Μίλτος Τεντόγλου: «Θα αφήσω το μήκος, αν ...»

Μίλτος Τεντόγλου: «Θα αφήσω το μήκος, αν ...»

Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε ότι θα αφήσει το μήκος αν προχωρήσουν οι αλλαγές της Παγκόσμιας Ομοσποδνίας Στίβου 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Πελίκο όταν φωτογράφιζε γυναίκες κάτω από τη φούστα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του Πελίκο όταν φωτογράφιζε γυναίκες κάτω από τη φούστα

Το συγκεκριμένο βίντεο οδήγησε στη σύλληψη Ντομινίκ Πελικό και την αποκάλυψη της φρίκης στο Μαζάν 

Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο το αγοράκι που παρασύρθηκε - Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί στους γονείς του

Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο το αγοράκι που παρασύρθηκε - Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί στους γονείς του

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 46χρονος που παρέσυρε μητέρα, πατέρα και παιδί στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με το αυτοκίνητό του 

Χάος σε αεροπλάνο από σμήνος κουνουπιών - Δείτε βίντεο

Χάος σε αεροπλάνο από σμήνος κουνουπιών - Δείτε βίντεο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αεροπορική εταιρεία δέχεται ""επισκέψεις"" από κουνούπια 

ΗΠΑ: Ανδρας ισχυρίστηκε πως είδε UFO - «Έμεινα άναυδος»

ΗΠΑ: Ανδρας ισχυρίστηκε πως είδε UFO - «Έμεινα άναυδος»

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως και άλλοι κάτοικοι της περιοχής αντίκρισαν τα UFO 

Βίντεο-ντοκουμέντο με την επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου – Τους γρονθοκόπησαν και τους δάγκωσαν

Βίντεο-ντοκουμέντο με την επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου – Τους γρονθοκόπησαν και τους δάγκωσαν

Πραγματοποιήθηκαν πέντε προσαγωγές 

Στη φυλακή ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε γονείς και παιδί στη Θέρμη

Στη φυλακή ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε γονείς και παιδί στη Θέρμη

Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την περιοχή και την επικινδυνότητα του δρόμου 

Όλα «τούμπα» με τον καιρό: Πέφτει 5 βαθμούς η θερμοκρασία σε ένα 24ωρο

Όλα «τούμπα» με τον καιρό: Πέφτει 5 βαθμούς η θερμοκρασία σε ένα 24ωρο

Απότομη αλλαγή του καιρού σε εντελώς φθινοπωρινό μοτίβο 

Θρήνος στα Γιάννενα: Νεκρή μια 52χρονη σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Σώθηκε ο 20χρονος γιος της

Θρήνος στα Γιάννενα: Νεκρή μια 52χρονη σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό - Σώθηκε ο 20χρονος γιος της

Τον 20χρονο απεγκλώβισε η Πυροσβεστική 

Κορμός δέντρου διαπέρασε το τρένο που προσέκρουσε μεταξύ Σφενδάλης και Αφιδνών

Κορμός δέντρου διαπέρασε το τρένο που προσέκρουσε μεταξύ Σφενδάλης και Αφιδνών

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες 

Μικαέλα Ντε Πρινς: Πέθανε στα 29 της η μπαλαρίνα-σύμβολο της ειρήνης - Η συνεργασία με τη Beyonce

Μικαέλα Ντε Πρινς: Πέθανε στα 29 της η μπαλαρίνα-σύμβολο της ειρήνης - Η συνεργασία με τη Beyonce

Έσβησε στα 29 της χρόνια, η Μικαέλα Ντε Πρινς, ένα από τα ορφανά του πολέμου της Σιέρα Λεόνε που κατάφερε να γίνει διεθνούς φήμης μπαλαρίνα 

Αύξηση σοκ στην τιμή της σοκολάτας - 130% μέσα σε έναν χρόνο

Αύξηση σοκ στην τιμή της σοκολάτας - 130% μέσα σε έναν χρόνο

Σε δύσκολη θέση φέρνει τόσο τους ζαχαροπλάστες και συναφή επαγγέλματα όσο και τους καταναλωτές η αύξηση στην τιμή της σοκολάτας 

Κρήτη: Μεθυσμένος τουρίστας σκότωσε ηλικιωμένο και τραυμάτισε 2 γυναίκες

Κρήτη: Μεθυσμένος τουρίστας σκότωσε ηλικιωμένο και τραυμάτισε 2 γυναίκες

O 47χρονος Σέρβος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα 

Ισχυρή νεροποντή στην Κομοτηνή – Κάτοικοι εγκλωβίστηκαν σε σπίτια

Ισχυρή νεροποντή στην Κομοτηνή – Κάτοικοι εγκλωβίστηκαν σε σπίτια

Ζητήθηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας 

Έφυγε από τη ζωή ο Μίτσελ Γουίγκινς, ο εμβληματικός σκόρερ του ελληνικού μπάσκετ

Έφυγε από τη ζωή ο Μίτσελ Γουίγκινς, ο εμβληματικός σκόρερ του ελληνικού μπάσκετ

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών 

Η αδερφή του ομολόγησε πως σκότωσε τον 46χρονο στη Νέα Σμύρνη: «Μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε»

Η αδερφή του ομολόγησε πως σκότωσε τον 46χρονο στη Νέα Σμύρνη: «Μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε»

Ομολόγησε η δράστης του εγκλήματος στη Νέα Σμύρνη 

Τρένο προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών

Τρένο προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών

Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων 

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση για τον τερματισμό της κύησης της 34χρονης

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση για τον τερματισμό της κύησης της 34χρονης

Η γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ 

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την κεντρική Ευρώπη: Στήνουν φράγματα στην Πράγα, πυκνό χιόνι στις Αλπεις

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την κεντρική Ευρώπη: Στήνουν φράγματα στην Πράγα, πυκνό χιόνι στις Αλπεις

Περιμένουν τη χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων 22 ετών 

Παρ` ολίγον σύγκρουση τρένων στα Σεπόλια: Επιβεβαιώνει ο ΟΣΕ, σε αργία ο σταθμάρχης

Παρ` ολίγον σύγκρουση τρένων στα Σεπόλια: Επιβεβαιώνει ο ΟΣΕ, σε αργία ο σταθμάρχης

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ 

Λίγο πριν τον εγκαταλείψει, διαμέλισε τη σύζυγό του και έβαλε στο μπλέντερ τα μέλη της ο 41χρονος επιχειρηματίας

Λίγο πριν τον εγκαταλείψει, διαμέλισε τη σύζυγό του και έβαλε στο μπλέντερ τα μέλη της ο 41χρονος επιχειρηματίας

Στη συνέχεια προσπάθησε να εξαφανίσει τα μέλη της με ειδικό χημικό διάλυμα 



© Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services