![Βόλος: Απατεώνας παρίστανε τον Αχιλλέα Μπέο και παρήγγειλε σουβλάκια αξίας 500 ευρώ - Τι άλλο ζήτησε ο απατεώνας να του φέρουν](https://cdn.e-radio.gr/repository/2024/e7a3589c-mpeos.jpg)
Ειδικότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο απατεώνας κάλεσε σε γνωστό ψητοπωλείο της πόλης και έκανε παραγγελία 500 ευρώ σε σουβλάκια και ζήτησε να τα πάνε στο δημαρχείο, καθώς δεν μπορούσε να βγει έξω, σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr.
Μάλιστα ο επιτήδειος ζήτησε να του πάρουν και δύο paysafe των 100 ευρώ και να του πουν τους αριθμούς. Στην προσπάθεια να πείσει τον ιδιοκτήτη, του τόνισε ότι θα περάσει ο ίδιος να πληρώσει το συνολικό αντίτιμο των 700 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης κατάλαβε την απάτη και από την φωνή και από την παράξενη παραγγελία και έκλεισε το τηλέφωνο. Μάλιστα ο απατεώνας δεν σταμάτησε εκεί, ξανακάλεσε στο κατάστημα πάνω στην προσπάθεια να εξαπατήσει, ξεχνώντας ότι είχε καλέσει πριν από λίγη ώρα και έκανε την ίδια ακριβώς παραγγελία με τους ιδιοκτήτες να διασκεδάζουν μαζί του!
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/ellada/story/1626040/volos-apateonas-paristane-ton-axillea-beo-kai-pariggeile-souvlakia-aksias-500-evro![Απειλητικό email σε 30 σχολεία της Κύπρου για βόμβες - «Το Ισλάμ θα επικρατήσει»](https://cdn.akous.gr/repository/2024/img_3791-825x465_2x.jpg)
Απειλητικό email σε 30 σχολεία της Κύπρου για βόμβες - «Το Ισλάμ θα επικρατήσει»
Για προληπτικούς λόγους έχουν εκκενωθεί τα σχολεία ώστε να γίνουν έρευνες από πυροτεχνουργούς και ανιχνευτικούς σκύλους
![Influencer παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή του την προσπάθεια να σκίσει «τείχος» από 1.000 κομμάτια μονωτικής ταινίας](https://cdn.akous.gr/repository/2024/influencer-mak.jpg)
Influencer παραλίγο να πληρώσει με τη ζωή του την προσπάθεια να σκίσει «τείχος» από 1.000 κομμάτια μονωτικής ταινίας
Μου φαίνεται ότι θα παραιτηθώ μετά από αυτό, ανακοίνωσε ο Lil Golo μετά από όσα συνέβησαν στη Νέα Ζηλανδία
![Καιρός: Επιδείνωση σήμερα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια - Πότε έρχεται νέο «κύμα» ψύχους](https://cdn.akous.gr/repository/2024/xionia-dyo-gynaikes-me-kaskol-st.jpg)
Καιρός: Επιδείνωση σήμερα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια - Πότε έρχεται νέο «κύμα» ψύχους
Ακρως χειμωνιάτικος θα είναι σήμερα ο καιρός και μέχρι το τέλος της εβδομάδας καθώς οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν ιδιαίτερα χαμηλές
![Πιερία - Δολοφονία 59χρονου: «Το παιδί έπαιζε πάνω από τον νεκρό πατέρα του»](https://cdn.akous.gr/repository/2024/Pieria.jpg)
Πιερία - Δολοφονία 59χρονου: «Το παιδί έπαιζε πάνω από τον νεκρό πατέρα του»
«Έξι μήνες τον έψαχναν και έξι μήνες πατούσαν πάνω του», αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του 59χρονου που δολοφονήθηκε στην Πιερία
![Τέμπη: Νέα τροπή στις έρευνες μετά τα καινούρια βίντεο - Πάνε πίσω τα πορίσματα των Επιτροπών](https://cdn.akous.gr/repository/2024/1738432217530-424875396-0df67ab3.jpg)
Τέμπη: Νέα τροπή στις έρευνες μετά τα καινούρια βίντεο - Πάνε πίσω τα πορίσματα των Επιτροπών
Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη δημοσίευση των καινούριων βίντεο
![Νέος, δυνατός σεισμός τώρα στην Αμοργό](https://cdn.akous.gr/repository/2024/Amorgos-e.jpg)
Νέος, δυνατός σεισμός τώρα στην Αμοργό
Νέα σεισμική δόνηση ανοιχτά της Αμοργού
![Επίδομα 150 ευρώ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι](https://cdn.akous.gr/repository/2024/9a32a547-lefta-pliromes-epidoma.jpg)
Επίδομα 150 ευρώ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Το ποσό επιδόματος των 150 ευρώ μπορεί να αξιοποιηθεί για πολιτιστικές δραστηριότητες και μεταφορές
![Αλεξάνδρα Νίκα: Αφαντος ο οδηγός που την παρέσυρε στο Κολωνάκι](https://cdn.akous.gr/repository/2024/xrwma-nika-aleksandra.jpg)
Αλεξάνδρα Νίκα: Αφαντος ο οδηγός που την παρέσυρε στο Κολωνάκι
Το πολυτελές όχημα ήταν μισθωμένο με leasing και η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να παράσχει στις Αρχές τα στοιχεία του οδηγού εφόσον δεν έχει υποβληθεί μήνυση
![Ο μεγαλύτερος έως τώρα σεισμός στη Σαντορίνη - 5,3 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί](https://cdn.akous.gr/repository/2024/dffd.jpg)
Ο μεγαλύτερος έως τώρα σεισμός στη Σαντορίνη - 5,3 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε Αττική και Κρήτη
![Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τάκης Οικονομόπουλος](https://cdn.akous.gr/repository/2024/cb6c8a7b-download.jpg)
Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τάκης Οικονομόπουλος
Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο
![Βόλος: Απατεώνας παρίστανε τον Αχιλλέα Μπέο και παρήγγειλε σουβλάκια αξίας 500 ευρώ](https://cdn.akous.gr/repository/2024/e7a3589c-mpeos.jpg)
Βόλος: Απατεώνας παρίστανε τον Αχιλλέα Μπέο και παρήγγειλε σουβλάκια αξίας 500 ευρώ
Τι άλλο ζήτησε ο απατεώνας να του φέρουν
![Μετεωρίτης «φώτισε» τον ουρανό της Αττικής - Πώς εξηγεί το φαινόμενο ο Θοδωρής Κολυδάς](https://cdn.akous.gr/repository/2024/b206c254-GjbgHuoWMAEy3Nr.jpg)
Μετεωρίτης «φώτισε» τον ουρανό της Αττικής - Πώς εξηγεί το φαινόμενο ο Θοδωρής Κολυδάς
Η επιστημονική εξήγηση του φαινομένου από τον Θοδωρή Κολυδά
![Θεσσαλονίκη: Νεκρό εντοπίστηκε μέλος πληρώματος πλοίου](https://cdn.akous.gr/repository/2024/259a5bc0-limani-Thessaloniki-e.jpg)
Θεσσαλονίκη: Νεκρό εντοπίστηκε μέλος πληρώματος πλοίου
Ο θάνατος του 45χρονου, που είχε την ειδικότητα του α’ μηχανικού, διαπιστώθηκε από ιατρό του Κέντρου Υγείας Νέστου
![Τέλος στα διπλώματα οδήγησης -Τι αλλάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη](https://cdn.akous.gr/repository/2024/diploma-odhghshs.jpg)
Τέλος στα διπλώματα οδήγησης -Τι αλλάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη
Που αποσκοπεί το νέο αυτό μέτρο
![Έφοδος της ΕΛΑΣ στην εταιρεία φύλαξης που κατέθεσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη](https://cdn.akous.gr/repository/2024/tempi-treno.jpg)
Έφοδος της ΕΛΑΣ στην εταιρεία φύλαξης που κατέθεσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη
Με εντολή Εφέτη Ανακριτή
![Θεσσαλονίκη: «Μαμά, είσαι ο βράχος μου»- Συντετριμμένη η μητέρα των αδερφών του αιματηρού επεισοδίου](https://cdn.akous.gr/repository/2024/659b5592-astynomia-peripoliko-2.jpg)
Θεσσαλονίκη: «Μαμά, είσαι ο βράχος μου»- Συντετριμμένη η μητέρα των αδερφών του αιματηρού επεισοδίου
«Μαμά, είσαι ο βράχος μου», της είπε ο 23χρονος πριν το αιματηρό επεισόδιο
![Σοκ στη Γερμανία: Αντρόγυνο σκότωσε δύο Ουκρανές για να αρπάξει το νεογέννητο παιδί της μίας](https://cdn.akous.gr/repository/2024/88e7ac0c-AP24355838407472.jpg)
Σοκ στη Γερμανία: Αντρόγυνο σκότωσε δύο Ουκρανές για να αρπάξει το νεογέννητο παιδί της μίας
Καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη
![Αλβανία: Συνελήφθη ο δήμαρχος των Τιράνων, σε κατ` οίκον περιορισμό η σύζυγός του](https://cdn.akous.gr/repository/2024/09593936-tirana.jpg)
Αλβανία: Συνελήφθη ο δήμαρχος των Τιράνων, σε κατ` οίκον περιορισμό η σύζυγός του
Κατηγορούνται για διαφθορά
![Φρίκη στη Νότια Κορέα: Δασκάλα μαχαίρωσε και σκότωσε 8χρονη μαθήτρια](https://cdn.akous.gr/repository/2024/2590976.jpg)
Φρίκη στη Νότια Κορέα: Δασκάλα μαχαίρωσε και σκότωσε 8χρονη μαθήτρια
H δασκάλα πάσχει από κατάθλιψη
![Εντυπωσιακό βίντεο αναπαριστά τη «μινωική έκρηξη» του ηφαιστείου της Σαντορίνης](https://cdn.akous.gr/repository/2024/nb_1390.jpg)
Εντυπωσιακό βίντεο αναπαριστά τη «μινωική έκρηξη» του ηφαιστείου της Σαντορίνης
Έτσι έμοιαζε η καταστροφική έκρηξη της Σαντορίνης το 1600 π.Χ.
![Πότε πέφτει το επόμενο τριήμερο](https://cdn.akous.gr/repository/2024/eora_44.jpg)
Πότε πέφτει το επόμενο τριήμερο
Η χρονιά κρύβει και ένα τετραήμερο
![Νέος ισχυρός σεισμός μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού: Έγινε αισθητός στην Αττική](https://cdn.akous.gr/repository/2024/santorini_5455.jpg)
Νέος ισχυρός σεισμός μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού: Έγινε αισθητός στην Αττική
Η δόνηση ήταν μεγέθους 4,8 Ρίχτερ
![«Είχε 5 μήνες ζωής, μάζευε χρήματα για το παιδί του»: Τι λέει ο ξάδερφος του 60χρονου δράστη του φονικού στους Γόννους](https://cdn.akous.gr/repository/2024/gonnoi_85.jpg)
«Είχε 5 μήνες ζωής, μάζευε χρήματα για το παιδί του»: Τι λέει ο ξάδερφος του 60χρονου δράστη του φονικού στους Γόννους
Ήταν ένα ζωηρό παιδί, αλλά και ένα παιδί πολύ πληγωμένο, είπε ο ξάδερφος του 60χρονου
![Το εντυπωσιακό πέρασμα μετεωρίτη πάνω από την Αττική](https://cdn.akous.gr/repository/2024/meteoritis-175.jpg)
Το εντυπωσιακό πέρασμα μετεωρίτη πάνω από την Αττική
Έγινε ορατός και στην Κόρινθο
![Μεγάλη λιτανεία στη Σαντορίνη για να σταματήσουν οι σεισμοί](https://cdn.akous.gr/repository/2024/capture_litaneia_098.jpg)
Μεγάλη λιτανεία στη Σαντορίνη για να σταματήσουν οι σεισμοί
Η εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους και οι σημαίες
![Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού παρασύρθηκε από ΙΧ στο Κολωνάκι](https://cdn.akous.gr/repository/2024/peripoliko_332.jpg)
Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού παρασύρθηκε από ΙΧ στο Κολωνάκι
Αναζητείται ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος
![Τραγωδία στα Τέμπη: Κατεπείγουσα έρευνα για τα τρία νέα βίντεο](https://cdn.akous.gr/repository/2024/tempi_936.jpg)
Τραγωδία στα Τέμπη: Κατεπείγουσα έρευνα για τα τρία νέα βίντεο
Τι ζητά ο εφέτης ανακριτής
![Σαντορίνη: Στον «χορό των Ρίχτερ» και σήμερα οι Κυκλάδες](https://cdn.akous.gr/repository/2024/santorini_654.jpg)
Σαντορίνη: Στον «χορό των Ρίχτερ» και σήμερα οι Κυκλάδες
Τι εκτιμούν οι ειδικοί
![Super Bowl: Χορευτής του σόου του Κέντρικ Λαμάρ ύψωσε σημαία της Παλαιστίνης και του Σουδάν](https://cdn.akous.gr/repository/2024/flag-super-bowl-73.jpg)
Super Bowl: Χορευτής του σόου του Κέντρικ Λαμάρ ύψωσε σημαία της Παλαιστίνης και του Σουδάν
«Ο ιδιώτης έκρυψε το αντικείμενο στην κατοχή του και το αποκάλυψε αργά στο σόου»
![Χάος σε πτήση της Alaska Airlines – Επιβάτης σε αμόκ άρπαξε γυναίκα από τα μαλλιά](https://cdn.akous.gr/repository/2024/amok39833.jpg)
Χάος σε πτήση της Alaska Airlines – Επιβάτης σε αμόκ άρπαξε γυναίκα από τα μαλλιά
Το αεροσκάφος επέστρεψε στην πύλη μετά το περιστατικό ενώ η πτήση ακυρώθηκε
![Λάρισα: Πώς το θρίλερ των 30 ωρών «βάφτηκε» με αίμα - «Τους έδωσα από μια στο κεφάλι»](https://cdn.akous.gr/repository/2024/fe8541e1-photo-2.jpg)
Λάρισα: Πώς το θρίλερ των 30 ωρών «βάφτηκε» με αίμα - «Τους έδωσα από μια στο κεφάλι»
O 60χρονος σε δολοφονικό κρεσέντο δολοφόνησε δυο άνδρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του
![Δύο ισχυροί σεισμοί με διαφορά δέκα λεπτών στην Αμοργό – Έγιναν αισθητοί και στην Αττική](https://cdn.akous.gr/repository/2024/sadorini_feb_25.jpg)
Δύο ισχυροί σεισμοί με διαφορά δέκα λεπτών στην Αμοργό – Έγιναν αισθητοί και στην Αττική
Ήταν μεγέθους 5 Ρίχτερ
![Μαρτυρία-σοκ για τον δράστη της διπλής δολοφονίας στη Λάρισα: «Μισούσε τους Ρομά, όπου τους έβρισκε τους σακάτευε στο ξύλο»](https://cdn.akous.gr/repository/2024/larissa-73.jpg)
Μαρτυρία-σοκ για τον δράστη της διπλής δολοφονίας στη Λάρισα: «Μισούσε τους Ρομά, όπου τους έβρισκε τους σακάτευε στο ξύλο»
«Ήταν Χρυσαυγίτης, εριστικός και οξύθυμος» λένε συγχωριανοί του
![Φάρσα η απειλή για βόμβα στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι](https://cdn.akous.gr/repository/2024/metro_monastiraki_38.jpg)
Φάρσα η απειλή για βόμβα στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία
![Πτώματα τουλάχιστον 28 μεταναστών ανασύρθηκαν από ομαδικό τάφο στη Λιβύη](https://cdn.akous.gr/repository/2024/libya_73.jpg)
Πτώματα τουλάχιστον 28 μεταναστών ανασύρθηκαν από ομαδικό τάφο στη Λιβύη
Οι αρχές ανέσυραν τουλάχιστον 28 πτώματα μεταναστών από ομαδικό τάφο στην έρημο στη νοτιοανατολική Λιβύη
![Διπλή δολοφονία στη Λάρισα: Τα τελευταία λόγια του 60χρονου πριν αυτοκτονήσει](https://cdn.akous.gr/repository/2024/larisa_83.jpg)
Διπλή δολοφονία στη Λάρισα: Τα τελευταία λόγια του 60χρονου πριν αυτοκτονήσει
Ο δικηγόρος του μετέφερε πως ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο
![ΙΧ ανετράπη στην Ποσειδώνος στο ύψος της μαρίνας του Αγίου Κοσμά](https://cdn.akous.gr/repository/2024/poseidonos_39.jpg)
ΙΧ ανετράπη στην Ποσειδώνος στο ύψος της μαρίνας του Αγίου Κοσμά
Αυξημένη κίνηση στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα
![Τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι](https://cdn.akous.gr/repository/2024/metro_74.jpg)
Τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι
Καθυστερήσεις στα δρομολόγια
![Λάρισα: Αυτοκτόνησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας](https://cdn.akous.gr/repository/2024/larissa_45.jpg)
Λάρισα: Αυτοκτόνησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας
Ο 60χρονος σκότωσε τα 2 θύματά του χθες, τηλεφώνησε σήμερα στην αστυνομία ομολογώντας την πράξη του και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε μες στο ξυλουργείο του
![Ηράκλειο: Διασωληνωμένος 27χρονος με μηνιγγίτιδα](https://cdn.akous.gr/repository/2024/meth_irakleio_44.jpg)
Ηράκλειο: Διασωληνωμένος 27χρονος με μηνιγγίτιδα
Σοβαρή η κατάστασή του
![](/templates/divider_big.png)