
«Δεν είμαι και σίγουρος ότι κάτι δεν έχουμε κάνει καλά. Απλώς νομίζω ότι αντικειμενικά βρισκόμαστε σε μία δύσκολη θέση, να την εξηγήσω ποια είναι. Εμείς τι λέμε; Λέμε ότι αυτό κατεξοχήν είναι μία ποινική υπόθεση και πρέπει να ερευνηθεί πρωτίστως και κυρίως και βασικά από τη δικαιοσύνη. Όπως ξέρετε, όλη αυτή η διαδικασία της ανακρίσεως έχει ένα χαρακτήρα μυστικότητας. Μπορεί να κυκλοφορούν διάφορα, αλλά δεν είναι κανονικό ότι κυκλοφορούνε διάφορα», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στην ERTNEWS για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην τραγωδία των Τεμπών.
«Το βασικό πρόβλημα το οποίο έχουμε είναι το εξής. Ότι επιλεκτικά η αντιπολίτευση επιλέγει στοιχεία από τη δικογραφία, φωτίζει μία συγκεκριμένη οπτική στην οποία εμείς έχουμε το εξής πρόβλημα. Εάν μεν αρχίσουμε να απαντάμε ή φαίνεται ότι γινόμαστε μέρος της δικογραφίας, μέρος της εν εξελίξει ανάκρισης. Διότι στην ανάκριση υπάρχει ο δικαστής, ο εφέτης, ο οποίος κάνει την ανάκριση, ο εισαγγελέας, ο οποίος παρακολουθεί, υπάρχουν τα μέρη, οι διάδικοι, οι συνήγοροί τους, τα θύματα, οι συνήγοροι των θυμάτων, υπάρχουν οι κατηγορούμενοι ή συνήγοροί τους. Εδώ λοιπόν, έρχεται η αντιπολίτευση, παίρνει μία θέση και αξιοποιεί συγκεκριμένα στοιχεία. Εμείς δεν μπορούμε ούτε να μιλήσουμε πάνω στα στοιχεία, γιατί αν μιλήσουμε πάνω στα στοιχεία, στην πραγματικότητα θα αρχίσουν να μας λένε ότι εμείς παρεμβαίνουμε στη δικαιοσύνη. Όταν το κάνει αυτό η αντιπολίτευση δεν άκουσα έναν να τους πει ρε αδερφέ για σταμάτα», ανέφερε.
«Το πρόβλημα είναι ότι από τη μια μεριά έχω μία χυδαία λαϊκιστική, ανεύθυνη αντιπολίτευση που εκμεταλλεύεται με τον πιο βάναυσο τρόπο μία τραγωδία για να μας πλήξει πολιτικά και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να καθόμαστε, να τα ακούμε και να μη μιλάμε», σημείωσε.
Για τις αιτιάσεις περί συγκάλυψης ο κ. Βορίδης είπε: «Υπάρχει λοιπόν ο ισχυρισμός του φορτίου. Η αντιπολίτευση τι λέει; Υιοθετεί πλήρως τον ισχυρισμό, έναν ισχυρισμό, ο οποίος είναι ερευνητέος, είναι αντικείμενο έρευνας στην ανάκριση, δεν έχει γίνει αποδεκτός, είναι το αντικείμενο και αυτό της έρευνας. Έρχεται η αντιπολίτευση και λέει όχι, έχει γίνει αυτό.
Η θεωρία της συγκάλυψης στηρίζεται στο ότι υπάρχει ένα φορτίο που κάποιος το μετέφερε, ο οποίος είναι γνωστός στην κυβέρνηση, φίλος της κυβέρνησης και η κυβέρνηση έχει λόγο να τον συγκαλύπτει για να μην κριθεί από τη δικαιοσύνη.
Το λεγόμενο μπάζωμα, η επέμβαση δηλαδή στον χώρο, γίνεται για να καλυφθούν στοιχεία που θα οδηγούσαν στην αποκάλυψη του λαθρέμπορα που είναι φίλος της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη και άρα το κάνει ο Μητσοτάκης γι' αυτό τον λόγο. Αυτά όλα ξαφνικά είναι δεδομένα για την αντιπολίτευση αποδεδειγμένα».
«Για να υπάρχει συγκάλυψη πρέπει να υπάρχει συγκαλυπτόμενος. Πρέπει εγώ να προσπαθώ να προστατεύσω κάποιον», τόνισε.
«Βρισκόμαστε σε μια αντικειμενικά δυσχερή θέση γιατί έχουμε μία αντιπολίτευση, η οποία το ζητούμενο που μπορεί να αποδειχθεί και να μην αποδειχθεί, το δέχεται ως δεδομένο και έρχεται κατευθείαν και μου λέει, είναι δεδομένο ότι υπήρχε φορτίο, είναι δεδομένο ότι υπήρχε λαθρέμπορος, είναι δεδομένο ότι τον ξέρεις τον λαθρέμπορο αυτό, είναι δεδομένο ότι είναι φίλος σου, άρα ό,τι ενέργεια έχεις κάνει είναι για να συγκαλύψεις αυτόν το φίλο σου. Μα όλα αυτά τα δεδομένα δεν είναι δεδομένα, αλλά είναι ζητούμενα», ανέφερε.
«Τόνοι λάσπης και ψεμάτων»
Για τον λόγο που η κυβέρνηση αποδέχεται την προανακριτική είπε: «Η αποδοχή της προανακριτικής γίνεται με βάση ακριβώς αυτή τη λογική. Να αποσείσουμε δηλαδή, αυτό το οποίο κατά τη γνώμη μου ουδόλως τεκμηριώνεται, αλλά επειδή έχουν σωρευθεί τόνοι λάσπης και ψεμάτων, θα χρησιμοποιηθεί η προανακριτική προκειμένου να κάνουμε τον έλεγχο και να δούμε αν προκύπτει τίποτα από αυτά», υπογραμμίζοντας ότι ακόμη και αν υπήρχε φορτίο και λαθρέμπορος η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να τον καλύψει.
Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με την μη ύπαρξη φορτίου ο κ. Βορίδης αναρωτήθηκε τι συγκάλυψη δημιούργησε αυτό. «Σταμάτησε τον ανακριτή από το να κάνει την έρευνά του; σταμάτησε τους πραγματογνώμονες από το να βγάλουν την πραγματογνωμοσύνη τους; σταμάτησε την πολιτική αγωγή από το να υποβάλλει τα αιτήματά της και να κάνει τις εκθέσεις της; σταμάτησε τους τεχνικούς συμβούλους της από το να καταθέσουν τις εκθέσεις τους; Τι ακριβώς έκανε αυτή η δήλωση του πρωθυπουργού;», σχολίασε.
Σε ερώτηση για τη δήλωση του πρωθυπουργού σχετικά με το αποτέλεσμα της εξεταστικής ο κ. Βορίδης είπε: «Έχει μείνει κανείς ικανοποιημένος από εξεταστική; Ποια είναι η βασική κριτική που ασκούμε στις εξεταστικές πάντοτε; Ότι δεν καταλήγουν σε κοινό πόρισμα. Έρχεται ο καθένας και φέρνει τα πορίσματά του. Εγώ λέω ότι η προστιθέμενη αξία δεν είναι μηδέν. Ποια είναι η προστιθέμενη αξία; Ότι μέσα στο πόρισμα έχουν κατατεθεί τα πάντα, ανάμεσα σε αυτά είναι και οι μάρτυρες που δεν εκλήθησαν».
Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι όταν λέει η κυβέρνηση ότι δεν είναι ευχαριστημένη από την εξεταστική εννοεί από την εν γένει λειτουργία της εξεταστικής, και κατά πόσον αυτή η εξεταστική μπορεί να φτάσει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα και μάλιστα απολύτως συμπεριληπτικό και ενιαίο που να καταλογίζει τις ευθύνες προς εκεί που πρέπει να καταλογιστούν. «Ο καθένας εκεί έχει την προσέγγισή του», είπε.
Ο πρωθυπουργός δεν θα σταθεί εμπόδιο στη Δικαιοσύνη
Σε ερώτηση για το εάν η κυβέρνηση θα δεχθεί προανακριτική και για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή ανέφερε: «Εκείνο το οποίο είχε πει ο πρωθυπουργός είναι ότι από τη στιγμή που θα έρχεται μία αιτιολογημένη άποψη από την πλευρά της ανακρίσεως στη βουλή δεν θα σταθεί εμπόδιο στη Δικαιοσύνη. Αυτό που έχει πει ο πρωθυπουργός, ισχύει».
Σημείωσε δε ότι το ακραίο, κατά τον κανονισμό της βουλής, όριο για την προανακριτική είναι 2-3 Μαρτίου.
Αναφερόμενος στη στάση της αντιπολίτευσης είπε: «Ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη προσήλωση στη λεπτομέρεια ακόμα και της παραμικρής διατυπώσεως σε ό,τι αφορά στα κυβερνητικά στελέχη, τον ελέφαντα στο δωμάτιο δεν έχω ακούσει να τον κριτικάρει κανένας. Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ότι η αντιπολίτευση λαμβάνει ως δεδομένα και αποδεδειγμένα, τα ζητούμενα, χρησιμοποιεί επιλεκτικά και κατά πως νομίζει και μάλιστα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση πάντα, στοιχεία της δικογραφίας. Δεν άκουσα κανέναν να παραπονείται για αυτή τη βάρβαρη κατάφωρη παραβίαση της ανακριτικής διαδικασίας. Κάποιος να πει "ρε παιδιά συγγνώμη πώς θα ξέρετε όλα αυτά;". "Από πού είναι δεδομένα;"».
«Αυτό είναι ένα συγκλονιστικό περιστατικό, είναι μια τραγωδία. Επομένως, έχει πολύ μεγάλο αποτύπωμα στη συλλογική μας μνήμη. Και έχουμε μια αντιπολίτευση, η οποία δεν έχει να μας πει τίποτα για το φορολογικό σύστημα, δεν έχει να μας πει τίποτα για το ασφαλιστικό, δεν έχει τίποτα να μας πει για την άμυνα, δεν έχει τίποτα να μας πει για το μεταναστευτικό, δεν έχει τίποτα να μας πει για την εγκληματικότητα, πάνω σε αυτό το συλλογικό μας τραύμα βρίσκει και οικοδομεί την πιο χυδαία εκμετάλλευση και οικοδομεί τη χειρότερη συκοφαντία και σκευωρία που μπορεί να οικοδομηθεί», υπογράμμισε.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο Σύριζα από τον Σύριζα», τόνισε ο κ. Βορίδης για την στάση του ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα.
«Ο κ. Ανδρουλάκης από αυτή του την Συριζοποίηση δεν έχει κερδίσει μισή μονάδα, δεν έχει κερδίσει έναν ψηφοφόρο, έχει χάσει, διότι αυτού του τύπου η ρητορική, το μόνο το οποίο κάνει είναι να εκτρέφει τους λαϊκιστές τύπου Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλου», πρόσθεσε.
«Το να εγκαλούμε την παράταξη η οποία στον έκτο χρόνο διακυβέρνησης -λίγοι το έχουν επιτύχει αυτό- βρίσκεται 13 μονάδες, 14 μονάδες πάνω από τον δεύτερο, αυτό δεν έχει ξαναγίνει», είπε σχολιάζοντας την δημοσκοπική πορεία της ΝΔ.
«Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις ευρωεκλογές, η ΝΔ παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη», πρόσθεσε.
Βορίδης: Απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με κόμματα δεξιά της ΝΔ
Ο κ. Βορίδης επίσης ανέφερε ότι η ΝΔ διεκδικεί αυτοδυναμία, είπε ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή του εκλογικού νόμου και απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με κόμματα που βρίσκονται δεξιά της ΝΔ.
«Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να συνεργαστούμε κυβερνητικά με αυτά τα κόμματα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση», είπε.
«Όταν θα έρθει η ώρα να τοποθετηθεί ο κόσμος, θα πρέπει να επιλέξει κυβέρνηση. Και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κυβερνητική εναλλακτική», εκτίμησε.
Για τις εξελίξεις μετά την εκλογή Τραμπ ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στον ρόλο της Ενωμένης Ευρώπης και σημείωσε: «Αυτό το οποίο κάνει σήμερα ο πρωθυπουργός είναι συγκλονιστικό και τεράστιο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το γεγονός ότι είναι ο πρώτος, ο οποίος έχει θέσει τα ζητήματα της ευρωπαϊκής άμυνας, της ανάγκης να υπάρξει επαρκής χρηματοδότηση για να οικοδομηθεί αυτή, προκειμένου ακριβώς να έχει τις δικές της στρατηγικές δυνατότητες η Ευρώπη. Είναι ο πρώτος, ο οποίος έχει θέσει τα ζητήματα της ενέργειας και τις ανάγκες να ολοκληρωθεί αποτελεσματικά η ενεργειακή αγορά, η οποία είναι θρυμματισμένη σήμερα και έχουμε πολλά προβλήματα. Το τρίτο ζήτημα που θέτει είναι η ανταγωνιστικότητα και επομένως η ανάγκη να φτιαχτεί μια καινούργια συμφωνία, η οποία θα σέβεται την πράσινη μετάβαση αλλά από την άλλη μεριά θα της δίνει ένα ρυθμό που δεν θα οδηγεί σε έλλειψη ανταγωνιστικότητας, σε έλλειψη θέσεων εργασίας, σε έλλειψη πλούτου τελικά στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Αυτή τη συζήτηση την προωθεί ο πρωθυπουργός και την βάζει στην ατζέντα του ΕΛΚ. Εξαιτίας του κύρους και της προσωπικότητάς του ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΕΛΚ, που είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ΕΕ».
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/1626741/voridis-gia-tempi-den-eimai-kai-sigouros-oti-kati-den-exoume-kanei-kala
Μάριος Αθανασίου σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Επιλέγω να σου απαντήσω δημόσια κι όχι ιδιωτικά»
«Η προσβολή δεν ορίζεται από την τέλεση του έργου, αλλά από την αποδοχή του» έγραψε ο Μάριος Αθανασίου

ΕΝΦΙΑ 2025: Τι θα πληρώσετε φέτος - Ποιοι θα έχουν έκπτωση και ποιοι δε θα πληρώσουν τίποτα
Στο Taxisnet είναι τα πρώτα... ραβασάκια για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων

Τράπεζες: Αλλάζουν οι κανόνες στις μεταφορές χρημάτων - Πότε θα εμφανίζονται τα χρήματα
Πώς θα κάνουμε τις μεταφορές μας

ΑΠΘ: Πήρε το «πτυχίο» της σήμερα η Κέλλυ Πορφυρίδου που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ θα της απονεμηθεί ένας τιμητικός τίτλος τον οποίο θα παραλάβει η μητέρα της

ΗΠΑ - Ουκρανία συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός 30 ημερών - Αναμένεται η απάντηση της Μόσχας
Τι συμφωνήθηκε

Σταύρος Μπαλάσκας: «Η πρώην γυναίκα μου, μού κρατάει το παιδί απ` τον δεύτερο γάμο»
«Η πρώην γυναίκα μου, μου κρατάει το παιδί απ’ τον δεύτερο γάμο. Πάτησα τη Νορβηγία, τη Σουηδία», ανέφερε με διάθεση για χιούμορ ο Σταύρος Μπαλάσκας

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Μαραντόνα - «Ήταν δολοφονία ... »
Η οικογένεια του Ντιέγκο Μαραντόνα και εκατομμύρια θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο περιμένουν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του

Σεισμός τώρα στην Εύβοια
Σεισμός 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στα Βασιλικά Εύβοιας

Νέες ταυτότητες: Πότε τελειώνει η προθεσμία για να βγάλετε νέα
Ο Προσωπικός Αριθμός του πολίτη θα είναι ο ΑΦΜ συν επιπλέον τρία στοιχεία, ένα γράμμα και δύο αριθμοί, που θα τα επιλέγει ο ίδιος ο πολίτης στην ειδική πλατφόρμα myinfo

Εύβοια: Σύλληψη 15χρονου- Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και κράνος - Συνελήφθησαν και οι γονείς του
Λίγο αργότερα αφέθηκαν και οι τρεις ελεύθεροι

Φοιτητές στη Σερβία απέκλεισαν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση
Συνεχίζονται οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Φρίκη στην Πολωνία: Συνελήφθη Ουκρανή που είχε πουλήσει 56 ανθρώπινα νεφρά
Η γυναίκα που άνηκε σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων καταζητείτο από την Interpol από τον Νοέμβριο του 2020

Ομόφωνα ένοχος ο 62χρονος για τον βιασμό και τη δολοφονία της 12χρονης Ζενέιντα
Το κοριτσάκι είχε βρεθεί καμένο στη σκάλα της πολυκατοικίας που έμενε με την οικογένειά του

Σοκ: Ο Τραμπ ανεβάζει στο 50% τους δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου από τον Καναδά
Θα αυξήσω «σημαντικά» τους δασμούς στα αυτοκίνητα που έρχονται στις ΗΠΑ

Αγρια συμπλοκή με ανελέητο ξύλο στη μέση του δρόμου: Αναυδοι οι διερχόμενοι οδηγοί
Ανταλλάσσουν γροθιές, με έναν από αυτούς να εκτοξεύεται στο καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Πού θα δούμε τα πρώτα 30άρια του 2025
Η πιο ζεστή μέρα της εβδομάδας

Ο εικαστικός Χριστόφορος Κατσαδιώτης απαντά για τον βανδαλισμό: «Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να συμφωνήσει μαζί μου»
«Σκεφτείτε πόσοι πόλεμοι γίνονται ακόμη και σήμερα με θρησκευτικό μανδύα», λέει

Στις κάλπες η Γροιλανδία με φόντο τις απειλές Τραμπ: «Οι ψηφοφόροι καλούνται να πάρουν μία κρίσιμη απόφαση»
Οι σημερινές εκλογές έχουν προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή μετά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για την απόκτηση της αυτόνομης περιοχής, «με τον έναν ή τον άλλο τρόπο»

Φορολογικές δηλώσεις 2025: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Η νέα προθεσμία
Η νέα φόρμα περιλαμβάνει νέους κωδικούς και αυτοματοποιημένες διαδικασίες που στοχεύουν στη διευκόλυνση της διαδικασίας για τους φορολογούμενους

Ντόναλντ Τραμπ: Πόσα χρήματα έχουν χάσει μέχρι τώρα οι δισεκατομμυριούχοι που πήγαν στην ορκωμοσία του
Η Ευρώπη τους γυρνάει την πλάτη

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε με ένταλμα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Ανασχηματισμός: Τα ονόματα «κλειδιά» που συζητιούνται
Ποιοι αποχωρούν - Ποιος θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών

Νίκος Παπαδόπουλος: «Ξεκρέμασα τέσσερις βέβηλες εικόνες...»
Οι πρώτες δηλώσεις

Ελεύθερος αφέθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος
Δεν αποτελεί κακούργημα ο βανδαλισμός στην Πινακοθήκη

Επεισόδιο έξω από την Πινακοθήκη - Παράνομη κράτηση του βουλευτή Παπαδόπουλου καταγγέλλει ο δικηγόρος του
«Ποιος είσαι εσύ, Δικαιοσύνη; Γιατί τον κρατάς;»

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως», λέει ο συνήγορος του Νίκου Παπαδόπουλου
«Κρατούμαστε κατά παράβαση του Συντάγματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του βουλευτή της Νίκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Θρήνος στα Χανιά: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
Ο νεαρός δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι κατά την διάρκεια προπόνησης

Πέθανε ο ηθοποιός Simon Fisher-Becker σε ηλικία 63 ετών
Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός για τους ρόλους του στο «Harry Potter» και στο «Doctor Who»

Σύγκρουση πλοίων στη Βόρεια Θάλασσα - Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
Στην περιοχή βρίσκονται ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης εκτός από πλωτά μέσα

Τέμπη: Καταγγελία πως αστυνομικοί επιτέθηκαν σε εφήβους - «Μου αρέσει να δέρνω 15χρονα»
Ακραίες βρισιές από τους αστυνομικούς - «Πώς νιώθεις που είσαι μέσα στα αρχ***α του κράτους;»

Επεισόδια στην εμβληματική γέφυρα του Λονδίνου: Ανδρας σκαρφάλωσε στα κιγκλιδώματα και κάθεται στον «αέρα»
Μετά τον ακτιβιστή του Μπιγκ Μπεν, σειρά είχε η Γέφυρα του Λονδίνου

Γεμάτος «κενά» ο θάνατος του Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του - Γιατί ψάχνουν στα κινητά του
Ο τραγικός θάνατος του διάσημου ηθοποιού και τη συζύγου του θα παραμείνει ανοιχτός για έρευνα μέχρι να «κλείσουν τα παραθυράκια»

Βόλος: Θρήνος για το νιόπαντρο ζευγάρι που σκοτώθηκε στο τροχαίο - Η ανατριχιαστική σύμπτωση
Αγροτικό έπεσε πάνω στη μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι το οποίο είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από λίγους μήνες

Χαμός σε κομμωτήριο - Κομμώτρια έσυρε από τα μαλλιά 15χρονη γιατί νόμιζε ότι δεν θα την πλήρωνε
Η ανήλικη υποστηρίζει ότι έκανε λάθος χωρίς να το αντιληφθεί στην ηλεκτρονική πληρωμή και γι` αυτό πήγε να φύγει από το κομμωτήριο

Σφαγές χωρίς έλεος στη Συρία – Στο στόχαστρο Αλαουίτες και Χριστιανοί
Ουάσινγκτον και Μόσχα ζήτησαν σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας

Τρόμος στα Γλυκά Νερά: Συμμορία «μπουκάρει» σε σπίτια με βαριοπούλες
Μεγάλη αναστάτωση στα Γλυκά Νερά από τη συμμορία με τις βαριπούλες

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Καραλής
Μοιράστηκε το χρυσό με τον Ολλανδό Φλον

Και όμως είναι αλήθεια: Κυκλοφόρησε το νόμισμα των 7,5 ευρώ - Γιατί όλοι θέλουν να το αποκτήσουν
Είναι απλά το νεόκοπο νόμισμα που πρόσφατα άρχισε να κυκλοφορεί στα χέρια των αγοραστών και των πωλητών

Βασίλης Καλογήρου: «Βόμβα» Σούρλα - «Υπάρχει αρπαγή και εγκληματική ενέργεια»
Τι ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος για την πολύκροτη υπόθεση

ΗΠΑ: Ανταλλαγή πυροβολισμών κοντά στον Λευκό Οίκο – Στο νοσοκομείο ένοπλος με αυτοκτονικές τάσεις
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν βρισκόταν εντός του κτιρίου όταν σημειώθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς
